C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Curs 9 d’abril de 2016. VaporLab. Reus

El passat dissabte 9 d’abril vam realitzar un nou curs a Reus. En aquesta ocasió, vam poder comptar amb mares, pares i les primeres àvies!! Moltes gràcies a tots els assistents per compartir una estoneta del preciat cap de setmana amb nosaltres.

Estem molts contents que la gent vagi prenent consciència de la importància de tenir uns coneixements bàsics en els primers auxilis quan som cuidadors habituals dels més menuts.
No hem d’oblidar que els nens són de tots i les mames no hi són sempre!

I per no perdre el costum, aquí us deixem el recull de fotos. A reveure i ens veiem aviat!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies