C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Xerrada de primers auxilis en nadons i nens. Tarragona, 21 de maig de 2016

El dia 21 de maig va ser un dia intens, aquí us deixem algunes fotos de la xerrada que vam fer a la tarda a la unitat maternoinfantil de Tausalut a Tarragona, col·laborant a la SOLIDARITAU, la 7a Marató solidària TAUSALUT.

Era la primera vegada que hi participàvem, i estem molt contents amb la rebuda i la gran afluencia de públic, va ser tot un èxit.

De nou, moltes gràcies per confiar en nosaltres.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies