C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Xerrada de primers auxilis en nens i nadons. Reus, 27 de maig de 2016

El passat 27 de maig vam tenir el plaer de col·laborar amb el centre infantojuvenil Avança de Reus, impartint una xerrada de primers auxilis en nadons i infants petits. Un munt de mares i pares, àvies i educadores ens van voler acompanyar aquella tarda i fer que la xerrada fos un èxit.

Esperem que us agradés i que ben aviat ens tornem a veure!

Us deixem quatre fotos, tot i que no són de gaire bona qualitat…

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies