C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Taller de primers auxilis en nens i nadons. Reus, 8 de juliol de 2016

I de nou el 8 de juliol vam tornar a col·laborar amb el centre infantojuvenil Avança de Reus. Aquest cop vam impartir un taller de 2 hores, on vam poder practicar de forma intensiva diferents tècniques, la desobstrucció de la via aèria en cas d’ennuegament, la posición lateral de seguretat pel cas d’una inconsciència per exemple, i les maniobres de reanimació cardio pulmonar per poder actuar davant d’una aturada cardio respiratòria.

Dues hores força intenses i en molt bona companyia. Moltes gràcies com sempre per la vostra assistència.

En aquest cas, deixem només quatre imatges, poques i de força mala qualitat, però que no es digui que no vam treballar!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies