C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Curs 22 d’octubre de 2016. MO La Salle. Reus

Aquest passat dissabte 22 d’octubre, vam realizar una nova edició del curs de Primers Auxilis en nens i nadons a Reus. Agrair com sempre a les mares i pares assistents que compartissin el matí amb nosaltres.

Per si encara no sabeu què expliquem en aquests cursos, dir-vos que ensenyem com actuar davant de situacions d’urgència vital, com l’ennuegament, l’aturada cardio respiratòria o la pèrdua de coneixement.

També es tracten altres temes menys greus però més freqüents com la febre i les convulsions febrils, els traumatismes cranio encefàlics, els ofegaments, la dificultat respiratòria,…

L’important en aquest tipus de coneixements és poder practicar, i és un dels punts que intentem cumplir de forma rigorosa.

Aquí us en deixem una petita mostra….

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies