C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Curs 11 de febrer de 2017. TauSalut.Tarragona

El passat 11 de febrer ens vam estrenar a la ciutat de Tarragona, coorganitzant un curs conjuntament amb el centre maternoinfantil TAUSALUT. Mares, pares, embarassades,…. aquest cop va haver una mica de tot.

Com sempre, agrair a tots els participants la seva assistència, esperem que us agradés el curs i que us resulti molt útil en un futur. I al Tausalut per confiar en nosaltres!

I ara, el recull de fotos de totes les cosetes que vam fer aquell matí.

Fins aviat!

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies