C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Xerrada de primers auxilis en nens i nadons. Valls, 17 de febrer de 2017

El passat dia 17 de febrer, vam fer una xerrada de primers auxilis en nens i nadons a Valls, col·laborant amb l’Espai Familiar El Niu, una associació que neix amb l’esperit de crear una xarxa de famílies per compartir un espai de trobada, activitats, diàleg i compartir experiències entorn una criança respectuosa.

Hem de dir, que l’afluència de públic va ser molt nombrosa, unes 20 famílies van acudir a la xerrada, algunes amb els seus petits, ja que recordeu que a les nostres xerrades els nens són benvinguts.

I res més, aquí us deixem quatre fotos d’alguns moments de la tarda.

Fins la propera!

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies