C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Curs de primers auxilis en nens i nadons. Reus 18 d’abril de 2020

(AJORNAT FINS A NOU AVÍS)

4 PLACES DISPONIBLES

Us vau quedar sense plaça al nostre últim curs? Doncs aquest mes d’abril teniu una altra oportunitat, així que no la deixeu perdre! El dissabte 18 d’abril tornem a estar a Reus, tot i que el lloc d’impartició està encara per confirmar.

El curs és presencial i té una durada de 4 hores i mitja (9:00 a 13:30) on podreu aprendre a identificar quines són les situacions de risc vital que podem trobar en un nen i conèixer unes pautes bàsiques de com actuar, així com saber què fer en d’altres situacions menys greus i més quotidianes com els accidents infantils.

El curs està limitat a un màxim de 8 participants i es garanteix un alt contingut pràctic amb maniquins.

Continguts:
Es tractaran situacions de risc vital com l’ennuegament i l’aturada cardio-respiratòria, i d’altres situacions menys greus però més freqüents com les cremades, ferides, convulsions, pèrdues de coneixement, problemes respiratoris, febre,…

Dirigit a:
Pares i mares, i cuidadors en general que desitgin aprendre com actuar davant de les situacions descrites.

Preu:
50 € per persona / 75 € per parella. 10% de descompte en inscripcions individuals fins el dia 28 de març. Veure altres ofertes i promocions.

Inscripcions:
La reserva de plaça s’haurà de fer per telèfon, a través del correu electrònic info@sanitarea.es o del següent formulari

Tractament de dades:
En compliment de la LOPD i LSSI l’informem que les dades facilitades seran incorporades a un fitxer digital propietat de Centre de Formació Sanitàrea, S.L. amb la finalitat de gestionar la present sol·licitud comercial. En cap cas les seves dades seran cedides a tercers. Pot exercitar els seus drets mitjançant comunicació escrita mitjançant el formulari d’aquesta web.

El pagament de la matrícula s’haurà de fer mitjançant transferència o ingrés al número de compte:
ES 33 2100 3517 932200117912 a qualsevol oficina de “La Caixa”.

L’alumne haurà de fer arribar a sanitàrea una còpia del comprovant de pagament, amb el nom, cognoms i nom del curs a través del correu info@sanitarea.es

La reserva de plaça no serà efectiva fins que no es rebi el comprovant de pagament. Només la inscripció al curs no garantitza l’assignació d’una plaça.

Sanitàrea es reserva el dret d’anul·lar o posposar aquells cursos que no arribin al mínim d’alumnes establert.

El centre es reserva el dret a variar alguna d’aquestes normes.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies