C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Cursos online i semipresencials en temps de COVID19

A Sanitàrea també ens hem hagut d’adaptar als temps de la COVID-19 i davant la dificultat d’oferir encara tots els nostres cursos de Primers Auxilis en Nens i Nadons de forma 100% presencial compteu també amb una versió online i una altra semipresencial.

Què us oferim?

Curs presencial

És el nostre curs habitual abans de l’arribada de la COVID-19 i que poc a poc tornem a recuperar en algunes ocasions. Es tracta d’un curs de 4,5h, 100% presencial on es reparteix aprox. en 2h teòriques i 2,5h de taller pràctic en sessió única. Hi ha un màxim de 8 participants (que hauran de ser com a màxim 4 parelles o grups de convivència). D’aquesta manera podem respectar les distàncies de seguretat i utilitzar material individual sense necessitat de compartir-lo (cada alumne o grup de convivència disposarà de 2 maniquins durant la classe, un de nen i un altre de nadó). En aquest moment aquest curs només l’oferim a grups tancats i que estiguin complets. També el podem realitzar a domicili si ens ho demaneu. A partir d’ara algun dels cursos que programem l’oferirem en aquest format però només es realitzarà si el grup és complet.

Curs semipresencial

En segon lloc us oferim un curs semipresencial, també de 4,5h de durada. Aquesta modalitat inclou 2h en format online i un taller de 2,5h presencial en grup molt reduït de màxim 4 persones (o fins a 8 persones sempre que siguin com a màxim 4 parelles o grups de convivència). D’aquesta manera podem respectar les distàncies de seguretat i utilitzar material individual sense necessitat de compartir-lo (cada alumne o grup de convivència disposarà de 2 maniquins durant la classe, un de nen i un altre de nadó). Pel que fa al contingut online serà en directe i en petit grup per tal de que l’experìencia sigui el més propera possible. Aprofitarem també per resoldre dubtes i en el cas de no poder assistir, la sessió quedarà enregistrada per poder-la veure en un altre moment.

Curs online

D’altra banda us oferim un curs 100% online de 4,5h de durada. Aquesta modalitat inclourà 2 sessions (una de 2,5h i una altra de 2 hores) on es durà a terme una classe en directe i en grup reduït. Volem que l’experiència sigui el més propera possible tot i no poder fer-ho presencialment. D’aquesta manera, a més, podrem resoldre dubtes i adaptar millor els continguts als interessos del grup. I en cas de no poder assistir a la classe les sessions quedaran gravades perquè es puguin veure en un altre moment.

Dates i horaris

Estem treballant per poder tancar més horaris pels propers mesos. De moment us deixem els que ja estan programats pel primer trimestre de 2022.

Cursos online

  • No hi ha dates programades

Cursos presencials (aquests cursos només es duran a terme si el grup és COMPLET. En cas contrari es reconvertiran al format semipresencial)

  • Tarragona. 28 de maig de 9:00 a 13:30h. PLACES DISPONIBLES
  • Reus. 4 de juny de 9:00 a 13:30h. PLACES DISPONIBLES
  • Tarragona. 11 de juny de 9:00 a 13:30h. PLACES DISPONIBLES

Cursos semipresencials

  • No hi ha dates programades

Continguts

Es tractaran situacions de risc vital com l’ennuegament i l’aturada cardio-respiratòria, i d’altres situacions menys greus però més freqüents com les cremades, ferides, convulsions, pèrdues de coneixement, problemes respiratoris, febre,…

A qui va dirigit?

Mares i pares, i cuidadors en general que desitgin aprendre com actuar davant les situacions descrites.

Preu

Curs online: 35€

Curs presencial/semipresencial: 50€ per persona / 75€ per parella

Inscripcions

La reserva de plaça s’haurà de fer per telèfon, a través del correu electrònic info@sanitarea.es o del següent formulari

Tractament de dades:
En compliment de la LOPD i LSSI l’informem que les dades facilitades seran incorporades a un fitxer digital propietat de Centre de Formació Sanitàrea, S.L. amb la finalitat de gestionar la present sol·licitud comercial. En cap cas les seves dades seran cedides a tercers. Pot exercitar els seus drets mitjançant comunicació escrita mitjançant el formulari d’aquesta web.

El pagament de la matrícula s’haurà de fer mitjançant transferència o ingrés al número de compte:
ES 33 2100 3517 932200117912 a qualsevol oficina de “La Caixa”.

L’alumne haurà de fer arribar a sanitàrea una còpia del comprovant de pagament, amb el nom, cognoms i nom del curs a través del correu info@sanitarea.es

Un cop es rebi el pagament, es facilitarà un codi per accedir a la classe online corresponent.

La reserva de plaça no serà efectiva fins que no es rebi el comprovant de pagament. Només la inscripció al curs no garantitza l’assignació d’una plaça.

Sanitàrea es reserva el dret d’anul·lar o posposar aquells cursos que no arribin al mínim d’alumnes establert.

El centre es reserva el dret a variar alguna d’aquestes normes.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies