C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Curs de primers auxilis en nens i nadons. La Selva del Camp, 27 de maig de 2017

COMPLET

(Si esteu interessats en realitzar aquest curs ompliu el qüestionari i en cas d’alguna baixa, ens posarem en contacte amb vosaltres)

El proper dia 27 de maig estarem a La Selva del Camp impartint un nou curs de primers auxilis en nens i nadons, aquest cop gràcies a la col·laboració amb DESCOBREIX, grup de suport a la lactància materna.

El curs és presencial i té una durada de 4 hores i mitja (9:00 a 13:30) on l’objectiu principal és dotar als participants d’uns coneixements bàsics per poder aplicar els primers auxilis a un nadó o nen petit, així com per ser capaços d’identificar quines són les situacions de risc vital que podem trobar i conèixer unes pautes bàsiques de com actuar.

El curs està limitat a un màxim de 8 participants i es garanteix un alt contingut pràctic amb maniquins.

Continguts: 
Es tractaran situacions de risc vital com l’ennuegament i l’aturada cardio-respiratòria, i d’altres situacions menys greus però més freqüents com les cremades, ferides, convulsions, pèrdues de coneixement, problemes respiratoris, febre,…

Dirigit a:
Pares i mares, i cuidadors en general que desitgin aprendre com actuar davant de les situacions descrites.

Preu:
40€ per persona

Inscripcions

El sistema d’inscripció als cursos serà el següent:

La reserva de plaça s’haurà de fer per telèfon al 646854137, a través del correu electrònic info@sanitarea.es o del següent formulari:

Tractament de dades:
En compliment de la LOPD i LSSI l’informem que les dades facilitades seran incorporades a un fitxer digital propietat de Centre de Formació Sanitàrea, S.L. amb la finalitat de gestionar la present sol·licitud comercial. En cap cas les seves dades seran cedides a tercers. Pot exercitar els seus drets mitjançant comunicació escrita mitjançant el formulari d’aquesta web.

El pagament de la matrícula s’haurà de fer mitjançant transferència o ingrés al número de compte:
ES 33 2100 3517 932200117912 a qualsevol oficina de “La Caixa”.

L’alumne haurà de fer arribar a sanitàrea una còpia del comprovant de pagament,
amb el nom, cognoms i nom del curs a través del correu info@sanitarea.es

Sanitàrea es reserva el dret d’anul·lar o posposar aquells cursos que no arribin al mínim d’alumnes establert.

El centre es reserva el dret a variar alguna d’aquestes normes.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies