C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Curs 17 de març de 2018. Reus

El passat 17 de març vam realitzar el nostre curs de primers auxilis en nens i nadons a Reus, sent el primer de l’any a la ciutat. Vam poder compartir el matí amb un grup de mares, pares, mestres,… disposats a aprendre moltíssim.

Agraim la confiança,i sobretot la predisposició i la participación durant el curs. Desitgem que us agradés i que us pugui resultar útil en un futur, tot i que esperem que no ho hagueu de fer servir mai.

Com sempre, us deixem un petit recull d’algunes de les coses que vam fer aquell matí!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies