C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Cursos i tallers de primers auxilis en nens i nadons. Abril-juny de 2019

Com veníem fent fins ara, els cursos s’aniran  publicant poc a poc i en algun d’ells podreu trobar alguna promoció que s’aplicarà puntualment o durant uns dies.

Però si no voleu quedar-vos sense plaça, us oferim la possibilitat de fer la reserva quan vulgueu ja que les inscripcions restaran obertes des d’aquest moment. Recordeu que la reserva de plaça no serà efectiva fins haver realitzat el pagament.

Podeu consultar les nostres promocions aquí.

A continuació, trobareu les dates dels cursos i tallers programats.

Us podeu inscriure a qualsevol dels nostres cursos a través del següent formulari, enviant un correu electrònic a info@sanitarea.es o trucant al 646854137.

  Nom i cognoms (obligatori)

  Email (obligatori)

  Número de telèfon (obligatori)

  Data del curs (obligatori)

  Ciutat on es cursara (obligatori)

  Missatge

  Tractament de dades:
  En compliment de la LOPD i LSSI l’informem que les dades facilitades seran incorporades a un fitxer digital propietat de Centre de Formació Sanitàrea, S.L. amb la finalitat de gestionar la present sol·licitud comercial. En cap cas les seves dades seran cedides a tercers. Pot exercitar els seus drets mitjançant comunicació escrita mitjançant el formulari d’aquesta web.

  Ús de cookies

  Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

  Aviso de cookies