C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Curs de primers auxilis en nens i nadons. Valls 30 de novembre de 2019

El dia 30 de novembre ens podreu trobar a l’Alt Camp, en un curs organitzat pel Centre Cívic de Valls (C/Sant Pere 2, Valls) amb qui estem encantants de col·laborar.

El curs és presencial i té una durada de 4 hores i mitja (9:30 a 14:00) on podreu aprendre a identificar quines són les situacions de risc vital que podem trobar en un nen i conèixer unes pautes bàsiques de com actuar, així com saber què fer en d’altres situacions menys greus i més quotidianes com els accidents infantils.

El curs està limitat a un màxim de 8 participants i es garanteix un alt contingut pràctic amb maniquins.

Continguts:
Es tractaran situacions de risc vital com l’ennuegament i l’aturada cardio-respiratòria, i d’altres situacions menys greus però més freqüents com les cremades, ferides, convulsions, pèrdues de coneixement, problemes respiratoris, febre,…

Dirigit a:
Pares i mares, i cuidadors en general que desitgin aprendre com actuar davant de les situacions descrites.

Inscripcions:
Donat que és un curs extern, les inscripcions s’hauran de realizar a través de l’entitat organitzadora, a través del telefon 977609849, via watsap a través del 630475980, enviant un mail a centrecivic@valls.cat o omplint el formulari d’inscripció.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies