C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Curs de primers auxilis en nens i nadons. Tàrrega 28 de març de 2020

(AJORNAT FINS A NOU AVÍS)

Aquest mes de març ens desplaçarem fins a Vilagrassa, a 1Km de Tàrrega, per realizar el nostre primer curs de primers auxilis en nens i nadons en terres lleidatanes, i ho farem en col·laboració amb el Centre Vitamèdic Urgell

El curs és presencial i té una durada de 4 hores i mitja (9:15 a 13:45) on podreu aprendre a identificar quines són les situacions de risc vital que podem trobar en un nen i conèixer unes pautes bàsiques de com actuar, així com saber què fer en d’altres situacions menys greus i més quotidianes com els accidents infantils.

El curs està limitat a un màxim de 8 participants i es garanteix un alt contingut pràctic amb maniquins.

Continguts:
Es tractaran situacions de risc vital com l’ennuegament i l’aturada cardio-respiratòria, i d’altres situacions menys greus però més freqüents com les cremades, ferides, convulsions, pèrdues de coneixement, problemes respiratoris, febre,…

Dirigit a:
Pares i mares, i cuidadors en general que desitgin aprendre com actuar davant de les situacions descrites.

Preu:
50 € per persona / 85 € per parella.

Inscripcions:
La reserva de plaça s’haurà de fer via watsapp al 664240176 o a través del correu electrònic info@vitamedic.net

El pagament de la matrícula s’haurà de realizar també a través del propi centre Vitamèdic Urgell.
La reserva de plaça no serà efectiva fins que no es rebi el comprovant de pagament. Només la inscripció al curs no garantitza l’assignació d’una plaça.

Sanitàrea o Vitamèdic Urgell es reserven el dret d’anul·lar o posposar aquells cursos que no arribin al mínim d’alumnes establert.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies