C/ Montserrat Roig 5B 2n 4a 43204 Reus (Tarragona)
646 854 137

Cursos online i semipresencials en temps de COVID19

A Sanitàrea també ens hem hagut d’adaptar als temps del COVID-19 i davant la dificultat d’oferir encara els nostres cursos de Primers Auxilis en Nens i Nadons de forma 100% presencial hem preparat una versió online i una altra semipresencial per aquests propers mesos.

Què us oferim?

Curs online

En primer lloc us oferim un curs 100% online de 4,5h de durada. Aquesta modalitat inclourà 2 sessions de 2 hores on es durà a terme una classe en directe i en grup reduït. Volem que l’experiència sigui el més propera possible tot i no poder fer-ho presencialment. D’aquesta manera, a més, podrem resoldre dubtes i adaptar millor els continguts als interessos del grup. I en cas de no poder assistir a la classe les sessions quedaran gravades perquè es puguin veure en un altre moment. A part d’aquestes dues classes, hi haurà una sessió individual de 30′ per a cada alumne per poder fer una pràctica dirigida i personalitzada a distància. Sabem que no és l’ideal però intentarem que el curs sigui el més aproximat a l’habitual.

Curs semipresencial

En segon lloc us oferim un curs semipresencial, també de 4,5h de durada. Aquesta modalitat inclou 2h en format online i un taller de 2,5h presencial en grup molt reduït de màxim 4 persones. D’aquesta manera podem respectar les distàncies de seguretat i utilitzar material individual sense necessitat de compartir-lo (cada alumne disposarà de 2 maniquins durant la classe, un de nen i un altre de nadó). Pel que fa al contingut online serà en directe i en petit grup per tal de que l’experìencia sigui el més propera possible. Aprofitarem també per resoldre dubtes i en el cas de no poder assistir, la sessió quedarà enregistrada per poder-la veure en un altre moment.

Dates i horaris

Estem treballant per poder tancar més horaris pels propers cursos. De moment us deixem els que ja estan programats.

*En cas de que cap horari us vagi bé i estigueu interessats en realitzar aquest curs, poseu-vos en contacte amb nosaltres i deixeu-nos la vostra disponibilitat, al ser grups molt petits intentarem tancar tallers flexibilitzant els horaris al màxim.

Cursos online:

  • No hi ha dates programades

Cursos semipresencials.

Classe online

  • Dijous 3 d’octubre de 17:30 a 19:30h

Taller pràctic

  • Reus. Dissabte 2 d’octubre de 10 a 12:30h
  • Reus. Dissabte 2 d’octubre de 16:30 a 19:00h

Continguts

Es tractaran situacions de risc vital com l’ennuegament i l’aturada cardio-respiratòria, i d’altres situacions menys greus però més freqüents com les cremades, ferides, convulsions, pèrdues de coneixement, problemes respiratoris, febre,…

A qui va dirigit?

Mares i pares, i cuidadors en general que desitgin aprendre com actuar davant les situacions descrites.

Preu

Curs online: 35€

Curs semipresencial: 45€ per persona / 70€ per parella

Inscripcions

La reserva de plaça s’haurà de fer per telèfon, a través del correu electrònic info@sanitarea.es o del següent formulari

Tractament de dades:
En compliment de la LOPD i LSSI l’informem que les dades facilitades seran incorporades a un fitxer digital propietat de Centre de Formació Sanitàrea, S.L. amb la finalitat de gestionar la present sol·licitud comercial. En cap cas les seves dades seran cedides a tercers. Pot exercitar els seus drets mitjançant comunicació escrita mitjançant el formulari d’aquesta web.

El pagament de la matrícula s’haurà de fer mitjançant transferència o ingrés al número de compte:
ES 33 2100 3517 932200117912 a qualsevol oficina de “La Caixa”.

L’alumne haurà de fer arribar a sanitàrea una còpia del comprovant de pagament, amb el nom, cognoms i nom del curs a través del correu info@sanitarea.es

Un cop es rebi el pagament, es facilitarà un codi per accedir a la classe online corresponent.

La reserva de plaça no serà efectiva fins que no es rebi el comprovant de pagament. Només la inscripció al curs no garantitza l’assignació d’una plaça.

Sanitàrea es reserva el dret d’anul·lar o posposar aquells cursos que no arribin al mínim d’alumnes establert.

El centre es reserva el dret a variar alguna d’aquestes normes.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies