Formació de primers auxilis en nens i nadons

Aconsegueix la tranquil·litat de saber què fer i com ajudar al teu petit en moments en què el temps passa massa ràpid.

Sanitarea

Com a sanitaris i també mares i pares, us oferim la millor formació i l’oportunitat de saber com protegir els vostres.

Si el teu fill es veiés involucrat en una situació greu com, per exemple, un traumatisme, una convulsió o un ennuegament, sabries com actuar? A pesar que la nostra principal missió com a mares i pares és cuidar dels nostres fills, és habitual que, en trobar-nos amb aquesta mena de circumstàncies, no sapiguem què fer.


Els nostres cursos, monogràfics, xerrades i tallers de primers auxilis en nadons i nens són per a tu si et preocupa no saber com comportar-te davant un accident infantil o sents inseguretat per no saber com actuar en moments en els quals la vida de la teva petita o petit pot veure’s compromesa.

Curs de primers auxilis en nens i nadons

T’agradaria aprendre a fer les principals tècniques de primers auxilis en nens i nadons? Aquest curs teoricopràctic et proporciona les eines necessàries perquè sàpigues què fer en circumstàncies crítiques. Aprendràs també a prevenir i actuar correctament davant d’accidents infantils com cremades o ferides, i també a gestionar amb èxit situacions de risc vital.


En Sanitàrea t’oferim dos cursos de primers auxilis en nadons, nens i nenes. Un d’ells està destinat a mares, pares i cuidadors; i l’altre ha estat concebut, específicament, per a professionals del sector educatiu.


Volem que aprenguis practicant, per això les nostres formacions són presencials a les províncies de Tarragona, Barcelona i Lleida.

PRESENCIAL4,5h DE DURADAGRUPS REDUÏTS

CURSO
PADRES, MADRES Y CUIDADORES/AS
15 juny 2024
09:00 a 13:30 h
Tarragona
CURSO
PADRES, MADRES Y CUIDADORES/AS
6 juliol 2024
09:00 a 13:30 h
Tarragona
2 places disponibles

Altres formacions en
primers auxilis

Tallers

Amb aquest taller aprendràs, de manera pràctica, les principals maniobres de primers auxilis en nens i nadons. Es tracta d'un taller presencial, de 2,5 hores de durada, amb classes dinàmiques i participatives, i amb un màxim de 8 alumnes.

Xerrades

Et proporcionem tots els coneixements teòrics perquè sàpigues com actuar enfront d'un accident infantil. Les nostres xerrades es realitzen de manera presencial o en línia i tenen una durada de 1,5 hores.

Monogràfics

Els nostres monogràfics t'ofereixen una formació especialitzada en la qual abordarem un tema específic sobre primers auxilis en nens i nadons. Tenen una durada de 1,5 hores i podràs realitzar-los de manera presencial o en línia.

No deixis la seva salut en mans de l’atzar. Aprèn com actuar.

Sóc la Laura Solé Garrido y em trobaràs portant el timó d’aquest vaixell on la salut i la cura dels més petits és el més important. A més de ser diplomada en Infermeria, d’especialitzar-me en atenció prehospitalària urgent i comptar amb més de 20 anys d’experiència en serveis d’urgències i emergències, també desenvolupo el paper més important de la meva vida: ser mare.

Soc conscient del vulnerables que són els nens i nadons enfront de malalties comunes i accidents. De primera mà, conec la importància que té el fet de saber com actuar en moments en els quals cada minut compta. Sanitàrea sorgeix en aquest escenari, amb el principal objectiu d’oferir coneixements sobre primers auxilis que ajudin a altres pares, mares i cuidadors, i a professionals del sector educatiu a cuidar i a protegir la vida dels més petits. T’agradaria conèixer-nos una miqueta més?

Foto de Laura Solé

Totes les nostres formacions actives

Cursos, tallers i xerrades oferides per nosaltres.

CURSO
PADRES, MADRES Y CUIDADORES/AS
15 juny 2024
09:00 a 13:30 h
Tarragona
CURSO
PADRES, MADRES Y CUIDADORES/AS
6 juliol 2024
09:00 a 13:30 h
Tarragona
2 places disponibles

En ocasions, algunes institucions com a ajuntaments, ens contracten perquè oferim a la ciutadania el nostre curs de primers auxilis. L’única possible diferència serà el preu per a aquells casos en què l’entitat bonifiqui el curs, però els continguts seran els mateixos.

No s'han trobat formacions externes actives actualment

Visita el nostre blog sobre primers auxilis

No s'han trobat dades