Sanitàrea, al teu costat quan més ho necessites

T’ensenyem a actuar de manera ràpida i adequada en situacions d’emergència i moments crítics.

Et preparem per a cuidar dels més petits

Els , nens i adolescents són especialment vulnerables a sofrir algunes malalties i accidents en el dia a dia com a cremades, ferides o episodis de febre. No obstant això, en algunes ocasions, poden veure’s afectats per situacions més greus, a vegades crítiques, en les quals la vida del petit pot veure’s compromesa. Són situacions quotidianes que, sovint, succeeixen gairebé sense adonar-nos.

És en aquests moments en els quals una actuació adequada, ràpida i eficaç, es torna imprescindible. És possible que sentis una certa inseguretat per no saber què fer en aquesta mena de situacions o, fins i tot, per no saber reconèixer els signes i símptomes per a poder prevenir-les a temps. Sanitàrea t’ofereix cursos de primers auxilis en nens, nenes i , per a mares, pares i altres cuidadors, així com també per a professionals del sector educatiu. La teva tranquil·litat no té preu!

Coneix els nostres cursos de primers auxilis en nens i nadons

A Sanitàrea t’oferim formació especialitzada de primers auxilis en , nens i adolescents, tant per a pares, mares i cuidadors, com per a professionals del sector educatiu.

Mitjançant els nostres cursos, tallers, xerrades i monogràfics us facilitem totes les eines necessàries perquè sàpigues com prevenir accidents i actuar en moments d’emergència, en què una reacció ràpida, eficaç, adequada i tranquil·la és d’una importància vital. Una vegada acabat el curs, seràs capaç de preveure i prevenir accidents, i d’aplicar les principals tècniques de primers auxilis davant situacions de risc vital.
Es tracta de cursos teoricopràctics, que es poden realitzar de forma presencial o en línia a les províncies de Tarragona, Barcelona i Lleida, i que s’organitzen en grups reduïts per facilitar l’aprenentatge.

A Sanitàrea sabem quines són les teves inquietuds i preocupacions. Som professionals sanitaris, però tots els nostres formadors són també pares i mares. Som experts a posar-nos en el teu lloc!

T’oferim una formació única on podràs practicar amb, mínim, un maniquí per a cada dos alumnes i aprendre de forma pràctica a fer les principals maniobres de primers auxilis.

Tots els nostres formadors tenen una dilatada formació i anys d’experiència, tant en atenció a urgències i emergències com a l’ensenyament dels primers auxilis.

Més de 7 anys al teu costat

Laura Solé

Els meus estudis d’Infermeria són el punt de partida en aquest camí, que és el que m’ha portat a la creació de Sanitarea al 2015.

Després d’especialitzar-me en atenció prehospitalària urgent i després de més de vint anys d’experiència, vaig aprendre que la vida està feta de moments. En ser mare, vaig descobrir que hi ha bons moments, en els quals tot sembla anar sobre rodes, però també vaig poder apreciar l’exposats que estan els bebès i els nens petits enfront d’unes certes situacions, com a malalties, accidents i altres emergències de gran risc vital. Va ser llavors quan vaig sentir la necessitat de formar a altres pares, mares i cuidadors perquè sabessin com actuar en moments crítics, en els quals la vida dels seus petits podia estar en risc. Sanitàrea neix amb el principal objectiu d’ajudar-te a protegir i cuidar la vida dels qui més vols. T’agradaria saber més sobre els nostres cursos?

Foto Laura Solé

Visita el nostre blog sobre primers auxilis