Monogràfics sobre primers auxilis en nens i nadons

Coneix els nostres monogràfics

Si estàs buscant un tipus de formació més especialitzada, enfocada a un tema específic sobre primers auxilis en nens, nenes i bebès, els nostres monogràfics són el més adequat per a tu.

En ells, tractarem de manera intensiva un tema concret sobre primers auxilis, perquè puguis prestar una assistència immediata en circumstàncies en les quals actuar amb rapidesa és fonamental. Amb els nostres monogràfics et sentiràs més segura i més capaç de protegir els més petits en moments crítics o en situacions d’emergència. Aprendre a cuidar dels teus, és a les teves mans!

PRESENCIAL O EN LÍNIA

1,5h DE DURADA

GRUPS REDUÏTS

Propers  monogràfics

No s'han trobat monogràfics

Necessites un monogràfic a mida?

A Sanitàrea creem monogràfics a mida sobre primers auxilis durant la infància, per a tot tipus d’associacions i institucions, i també per a grups de persones interessades a rebre formació sobre aquest tema.

Si formes part d’un centre educatiu, associació de famílies, pares i mares, ajuntaments o ludoteques, entre altres, i desitges organitzar una xerrada, explica’ns què necessites i nosaltres t’ajudem.

Preguntes freqüents

No hi ha nombre màxim de participants, dependrà de l?aforament de l?espai on s?imparteixi.

És un contingut obert a tot tipus de persones. Mares i pares, avis i àvies, cangurs, mestres i educadores infantils, monitors d’activitats infantils i qualsevol persona que tingui contacte amb nens i/o estigui interessada en aquest tema.

Els nens són benvinguts, sobretot si són nadons. En cas de nens més grans, i entenent que tenen altres necessitats d’atenció i moviment, només demanem que no interfereixin de manera excessiva en l’activitat.

Les xerrades són bàsicament teòriques i el docent farà una demostració pràctica d’algunes tècniques, però en aquest cas no, no hi ha pràctiques per part dels assistents.