Cursos de primers auxilis en nens i nadons

PER A MARES, PARES I CUIDADORS

Inverteix en la cura dels que més vols quan més et necessiten

T’agradaria saber com actuar enfront de petits accidents, malalties i fins i tot situacions crítiques que impliquin un risc vital per als teus fills? Sents que necessites aprendre les principals tècniques de primers auxilis en nens i nadons? Els bebés, els nens petits i, fins i tot, els adolescents, sovint, es veuen afectats per malalties comunes o accidents de poca gravetat. No obstant això, existeixen altres circumstàncies més greus, en les quals una resposta ràpida i adequada és el més important.

Com a mare o pare, si no saps com actuar o et sents bloquejada enfront d’una situació d’emergència, és normal que et sentis insegura. No és agradable tenir la sensació que no ets capaç de protegir el teu fill o filla en un moment crític o quan creus que la seva vida pot estar en perill.

Els petits en edat infantil són especialment vulnerables a sofrir accidents, malalties comunes i a protagonitzar situacions crítiques. La seva vida és a les teves mans. Protegeix-los!

Curs de primers auxilis en nens i nadons per a mares, pares i cuidadors

Sanitàrea t’ofereix un curs de primers auxilis en bebès, nens i nenes, destinat especialment a mares, pares i cuidadors. Es tracta d’un curs teoricopràctic, presencial, de 4,5 hores de durada i que es desenvolupa en grups reduïts.

En aquest curs gaudiràs de classes dinàmiques i participatives, i podràs practicar amb un maniquí disponible per a cada dos alumnes. Després de la realització del curs, et sentiràs capaç d’identificar quines són les situacions més habituals de risc i d’aplicar els primers auxilis a la teva filla o fill, ja sigui un bebè, un nen o fins i tot un adolescent. Assegui’t preparada per a afrontar qualsevol situació!

Continguts del curs de primers auxilis

 • Funcionament del Sistema d’Emergències Mèdiques a Catalunya. Com fer ús del servei.
 • Definició i objectius dels primers auxilis.
 • Conducta a seguir enfront d’una situació d’emergència.
 • Característiques especials en l’atenció als nens.
 • Mort sobtada del lactant.
 • Parada cardiorespiratòria.
 • Pèrdua de coneixement.
 • Ennuegament.
 • Convulsions.
 • Ferides i hemorràgies.
 • Cops i traumatismes.
 • Cremades.
 • Ofegaments.
 • Intoxicacions.
 • Febre.
 • Vòmits i diarrees.
 • Patologia respiratòria.
 • Posició lateral de seguretat (PLS).
 • Parada cardiorespiratòria i maniobres de suport vital bàsic (SVB).
 • Ennuegaments. Maniobres de desobstrucció de la via aèria.
 • Casos pràctics.

Som sanitaris, però sobretot som pares.

Com a professionals sanitaris que som, sabem quina és la formació que necessites i, com a pares i mares, entenem quins són els teus anhels, inquietuds i preocupacions. Per a nosaltres, és imprescindible saber com cuidar i protegir els nostres fills i filles durant la infància. Tenir els coneixements bàsics per a poder aplicar els primers auxilis al teu bebè, o saber com actuar en una situació crítica o d’emergència, és primordial.

A Sanitàrea, disposem de formadors sanitaris, que compten amb una dilatada experiència, tant en l’àmbit de l’atenció urgent, com en la docència. T’oferim professionalitat i empatia, la recepta perfecta que ens permet oferir el millor de nosaltres.

Què aprendràs amb el nostre curs

PER PERSONA

55€

PER PARELLA

80€

Cursos oferts per Sanitarea

Cursos oferts directament a través de nosaltres. A cada convocatòria trobareu els detalls de data, hora i localització

CURSO
PADRES, MADRES Y CUIDADORES/AS
15 juny 2024
09:00 a 13:30 h
Tarragona
CURSO
PADRES, MADRES Y CUIDADORES/AS
11 maig 2024
09:00 a 13:30 h
Reus
2 places disponibles

Cursos oferts a través d’altres entitats

En ocasions, algunes institucions com a ajuntaments, ens contracten perquè oferim a la ciutadania el nostre curs de primers auxilis. L’única possible diferència serà el preu per a aquells casos en què l’entitat bonifiqui el curs, però els continguts seran els mateixos.

No s'han trobat cursos per mostrar

Preguntes freqüents

En el cas dels bebès menors d’un any no hi ha cap inconvenient. En el cas dels nens més grans no ho recomanem, ja que són cursos llargs en un espai tancat i els nens tenen altres necessitats d’atenció i moviment. Tot i això, si no teniu una altra opció no és un impediment per poder assistir.

Si doneu el pit però no voleu venir amb el vostre nadó us el poden portar en qualsevol moment del curs i entrar a l’aula per a poder donar-li menjar. No caldrà esperar a cap pausa.

Per descomptat, tots els participants realitzareu les maniobres amb maniquins per poder integrar els coneixements de la millor manera. En tots els nostres cursos assegurem que comptareu, com a mínim, amb un maniquí cada dues persones. En moltes ocasions, fins i tot podeu trobar-vos amb un maniquí per a cada alumne.

No hi ha edat límit, només ganes d’aprendre. Només heu de tenir en compte que les maniobres es realitzen a terra; per tant, cal tenir certa agilitat i bon estat físic. Sovint els avis són cuidadors dels nostres fills i també ens interessa que sàpiguen actuar en cas d’emergència.

El lloc de realització del curs canvia segons l’ocasió; el trobaràs en els detalls de cada convocatòria.

A més, també oferim la possibilitat de realitzar el curs a domicili. Si t’interessa, contacta directament amb nosaltres perquè puguem donar-te tots els detalls.

Si realitzeu el curs de primers auxilis per a mares, pares i cuidadors rebreu un certificat d’assistència per part de Sanitàrea.

Per als cursos oferts a través de Sanitàrea, el pagament es realitzarà a través de la nostra web.

Quant a contingut, cap. De vegades, algunes institucions com ajuntaments o entitats ens contracten perquè oferim a la ciutadania el nostre curs de primers auxilis. En aquests casos el contingut i la qualitat de la formació és exactament la mateixa. Moltes vegades, l’única diferència que trobareu serà el preu, ja que aquestes institucions bonifiquen una part, així que aprofita!

A part dels tallers, xerrades i cursos de primers auxilis en nens i bebès, realitzem formacions a mesura, amb la durada i el temari que ens demaneu. Aquesta opció està oberta per a entitats, per a famílies o grups d’amics, a domicili, per a llars i escoles…