Charlas sobre primeros auxilios

Xerrades sobre primers auxilis en nens i nadons

Coneix les nostres xerrades

A Sanitàrea comprenem la importància de posseir uns certs coneixements sobre primers auxilis en nens, nenes i nadons. Les nostres xerrades sorgeixen amb el principal objectiu que siguis capaç de prevenir i actuar davant dels principals accidents infantils, així com fer front a una situació crítica o d’emergència.


T’oferim tots els coneixements teòrics i totes les eines necessàries perquè aprenguis a gestionar aquest tipus de situacions, ja siguin provocades per una malaltia comuna (febre, vòmits, diarrees…) o per un accident més greu (cremades, ferides, traumatismes…). Sent la tranquil·litat de saber com actuar de manera ràpida, adequada i precisa en qualsevol moment.

PRESENCIAL O EN LÍNIA

1,5h DE DURADA

GRUPS REDUÏTS

Properes xerrades

No s'han trobat dades

Necessites una xerrada a mida?

A Sanitàrea organitzem xerrades a mida sobre primers auxilis durant la infància, per a tota mena d’associacions i institucions, i també per a grups de persones interessades a rebre formació sobre aquest tema.

Si formes part d’un centre educatiu, associació de famílies, pares i mares, ajuntaments o ludoteques, entre altres, i desitges organitzar una xerrada, explica’ns què necessites i nosaltres t’ajudem.

Preguntes freqüents

No hi ha nombre màxim de participants, dependrà de l?aforament de l?espai on s?imparteixi.

És un contingut obert a tot tipus de persones. Mares i pares, avis i àvies, cangurs, mestres i educadores infantils, monitors d’activitats infantils i qualsevol persona que tingui contacte amb nens i/o estigui interessada en aquest tema.

Els nens són benvinguts, sobretot si són nadons. En cas de nens més grans, i entenent que tenen altres necessitats d’atenció i moviment, només demanem que no interfereixin de manera excessiva en l’activitat.

La base dels continguts és la mateixa, però adaptem les xerrades segons els qui van dirigides. Així doncs, si una xerrada s’imparteix a les famílies d’una escola bressol els continguts aniran dirigits a la primera infància. En canvi, si la realitzem en una escola o institut es treballarà més el nen i l’adolescent.

Les xerrades són bàsicament teòriques i el docent farà una demostració pràctica d’algunes tècniques, però en aquest cas no, no hi ha pràctiques per part dels assistents.