Sanitària t’ensenya a
tenir cura dels més petits.
Regala Sanitbox

Què és Sanitbox?

Busques un regal diferent i original? Vols sorprendre els teus éssers més estimats? Amb Sanitbox, ara pots!

Des de Sanitàrea volem presentar-te Sanitbox, les nostres caixes regalo més especials. Les hem creat amb molt d’afecte, a consciència i amb tota la il·lusió de saber que no són un regal qualsevol. Cada caixa equival a un curs, taller o monogràfic de primers auxilis en nens, nenes i nadons, i és el regal perfecte per a pares i mares, oncles i ties, avis i àvies, professors i professores, i, en general, per a tots aquells que dediquen bona part del seu temps a cura dels més petits.

Triant una Sanitbox, no sols estàs regalant un curs de primers auxilis. Estàs oferint l’oportunitat de saber cuidar dels que més estimes i, sobretot, estàs regalant tranquil·litat i salut.

VAL PER

1 PERSONA

VAL PER

2 PERSONES

M’han regalat una Sanitbox, i ara què?

Si t’han regalat una Sanitbox, ara és el moment de prendre acció. El primer pas és localitzar, dins de la caixa, un xec regal numerat que podràs canviar per una inscripció en qualsevol dels cursos, tallers o monogràfics que organitzem a Sanitàrea. Afegeix el curs que desitges al carret, introdueix el teu codi i llest!


Cada xec té una vigència d’un any, a partir de la data de compra o de registre de la caixa. A més, si et sembla poc, sempre pots ampliar el teu bo regalo un any més, abonant una quantitat de tan sols 5 euros. L’única cosa que has de tenir en compte és fer-ho abans de la data de caducitat del xec. Així de fàcil!