Formacions a mida

per a organitzacions i particulars

Us ajudem a estar sempre preparats

Si has treballat o format part d’una organització, segur que has rebut mai formació sobre prevenció de riscos a la feina. Tot i això, en cap d’aquestes formacions ensenyen com actuar davant d’un accident, ni de bon tros a saber gestionar una situació en què la vida d’un company o client estigui en risc. O potser al teu entorn d’amics o familiar hagueu començat a tenir inquietud sobre com gestionar certes situacions de risc vital però cap de les nostres formacions estàndard encaixin en les vostres necessitats.

Per això, a Sanitàrea oferim cursos a mida tant per a particulars com per a empreses, ajuntaments, col·legis, instituts, centres esportius i qualsevol tipus d’institució que vulgui tenir un espai de treball segur i preparat. Aprendreu a prevenir i actuar davant de situacions crítiques de risc vital, i també davant de petits accidents davant dels quals potser no tingueu un protocol clar.

Aquestes són algunes de les formacions que ja hem impartit; posa’t en contacte amb nosaltres i prepararem per a tu una opció totalment personalitzada.

Primers auxilis i Suport Vital Bàsic

Ens adaptem a les necessitats de cada empresa o entitat, tant en continguts (sport vital bàsic, control d'hemorràgies, ús d'equips d'oxigenoteràpia,...) com en durada. Cursos teoricopràctics i en grups reduïts. Pressupost variable i ajustat a cada tipus de formació.

Curs de Suport Vital Bàsic i DEA

Curs oficial del Consell Català de Ressuscitació de suport vital bàsic i ús del desfibril·lador extern automàtic (DEA). Curs de 6 hores impartit per instructors de CCR. Els alumnes que superin el curs rebran el certificat oficial de formació a SVB-DEA, expedit per aquesta entitat.

Xerrades sobre primers auxilis

Són activitats dirigides a la població general on es donen eines per poder actuar correctament davant de situacions greus o d'emergència. Poden ser xerrades o activitats de temàtica general o d'algun tema concret (malalties cardiovasculars, ICTUS, diabetis, ús del DEA...). Tenen una durada entre 1 i 2 hores segons el contingut.

Tallers per a escoles i instituts

Tallers de primers auxilis, SVB i ús del DEA dirigits específicament a nens i adolescents. Tallers pràctics i molt dinàmics entre 1 i 2h on s'adeqüen els continguts segons l'edat dels alumnes.

Taller familiar de primers auxilis

Taller d'aproximadament 2h adreçat a famílies amb nens a partir de 8 anys. Una manera diferent de compartir temps en família, aprenent conceptes de primers auxilis i de SVB, de manera lúdica i poden practicar totes les tècniques amb maniquins adequats a l'edat de tots els participants.

Curs de primers auxilis a domicili

T'agradaria poder fer el nostre curs de primers auxilis amb tota la família? Tu o algú de casa teva té alguna condició que li implica sortir a gaudir del nostre curs fora de casa? Ens apropem al teu domicili perquè puguis fer el nostre curs amb tota la comoditat possible.