Talleres de primeros auxilios

Taller de primers auxilis en nens i nadons

Sent la tranquil·litat de protegir als qui més vols

Sents inseguretat per no saber com actuar en situacions de risc o emergència? T’agradaria aprendre a reaccionar de manera ràpida i adequada enfront d’un accident o un moment crític?


Com a pares i mares sabem que cuidar dels nostres bebès, nens i nenes és el més important, encara que no sempre siguem capaces de fer-ho. Si et sents bloquejada i no saps què fer en situacions en les quals la vida del teu petit es veu compromesa, és normal que sentis una certa inseguretat. Si vols aprendre a aplicar les principals maniobres de reanimació a nadons, nens petits o, fins i tot, a nens fins als 14 o 15 anys, aquest taller és per a tu.

Taller de primers auxilis en nens i nadons per a mares, pares i cuidadors

Sanitàrea t’ofereix un taller de primers auxilis en nadons, nens i nenes, destinat a pares, mares, cuidadors i professionals del sector educatiu. Es tracta d’un taller eminentment pràctic, de 2,5 hores de durada i que es duu a terme en grups reduïts.

Amb aquest taller de primers auxilis, adquiriràs els coneixements i habilitats necessàries per a prevenir i actuar enfront d’una situació crítica o d’emergència. Així mateix, aprendràs a realitzar les principals maniobres de primers auxilis, que poden ser de gran utilitat, per exemple, en casos d’ennuegament o de parada cardiorespiratòria.
A més, en disposar d’un maniquí per a cada dos alumnes, podràs realitzar totes les pràctiques que necessitis. Assegui’t capaç de protegir els teus en qualsevol moment!

Som sanitaris, però, sobretot, som pares.

Com a professionals del sector sanitari, sabem molt bé quins són els coneixements que has de tenir sobre primers auxilis, però com a pares i mares… Encara més!

Sabem quins són els principals riscos a què nadons i nens petits es poden veure sotmesos, amb més freqüència, durant la infància. Per això, podem oferir-te cursos, monogràfics i tallers sobre primers auxilis, completament adaptats al que necessites. Et preparem perquè siguis capaç d’afrontar qualsevol tipus de situació. Saber com actuar, de manera ràpida i adequada, en aquests moments, en els quals el temps transcorre massa ràpid, ens proporciona una tranquil·litat, que no té preu. A Sanitàrea, tots els formadors, a més de ser professionals sanitaris amb una gran experiència, tant en el camp de l’atenció urgent com en l’àmbit docent, també som mares o pares.

Què aprendràs amb el nostre taller

PER PERSONA

35€

PER PARELLA

55€

Tallers oferts per sanitarea

Tallers oferts directament a través de nosaltres. A cada convocatòria trobareu els detalls de data, hora i localització

No s'han trobat tallers

Tallers oferts a través d’altres entitats

En ocasions, algunes institucions com a ajuntaments, ens contracten perquè oferim a la ciutadania els nostres tallers de primers auxilis. L’única possible diferència serà el preu per a aquells casos en què l’entitat bonifiqui el curs, però els continguts seran els mateixos.

PADRES, MADRES Y CUIDADORES
27 octubre 2023
10:00 a 12:30
Kula Reus. Carrer de Sant Vicenç 37
Reus

Preguntes freqüents

Només us demanem que vingueu amb roba còmoda perquè totes les pràctiques es realitzen en el sòl. Ganes d’aprendre i poca vergonya.

Rebreu un dossier imprès el dia del curs amb les anotacions, així com un arxiu amb els continguts en pdf.

Els tallers dirigits a famílies obtenen un certificat d’assistència per part de Sanitàrea.

Quant a contingut, cap. A vegades, algunes institucions com a ajuntaments ens contracten perquè oferim a la ciutadania el nostre taller de primers auxilis. En aquests casos el contingut i la qualitat de la formació és exactament la mateixa. Moltes vegades, l’única diferència que trobareu serà el preu, ja que aquestes institucions sovint en bonifiquen una part, així que aprofita!