Talleres de primeros auxilios

Taller de primers auxilis en nens i nadons

Sent la tranquil·litat de protegir als qui més vols

Sents inseguretat per no saber com actuar en situacions de risc o emergència? T’agradaria aprendre a reaccionar de manera ràpida i adequada enfront d’un accident o un moment crític?


Com a pares i mares sabem que cuidar dels nostres bebès, nens i nenes és el més important, encara que no sempre siguem capaces de fer-ho. Si et sents bloquejada i no saps què fer en situacions en les quals la vida del teu petit es veu compromesa, és normal que sentis una certa inseguretat. Si vols aprendre a aplicar les principals maniobres de reanimació a nadons, nens petits o, fins i tot, a nens fins als 14 o 15 anys, aquest taller és per a tu.

Taller de primers auxilis en nens i nadons per a mares, pares i cuidadors

Sanitàrea t’ofereix un taller de primers auxilis en nadons, nens i nenes, destinat a pares, mares, cuidadors i professionals del sector educatiu. Es tracta d’un taller eminentment pràctic, de 2,5 hores de durada i que es duu a terme en grups reduïts.

Amb aquest taller de primers auxilis, adquiriràs els coneixements i habilitats necessàries per a prevenir i actuar enfront d’una situació crítica o d’emergència. Així mateix, aprendràs a realitzar les principals maniobres de primers auxilis, que poden ser de gran utilitat, per exemple, en casos d’ennuegament o de parada cardiorespiratòria.
A més, en disposar d’un maniquí per a cada dos alumnes, podràs realitzar totes les pràctiques que necessitis. Assegui’t capaç de protegir els teus en qualsevol moment!

Som sanitaris, però, sobretot, som pares.

Com a professionals del sector sanitari, sabem molt bé quins són els coneixements que has de tenir sobre primers auxilis, però com a pares i mares… Encara més!

Sabem quins són els principals riscos a què nadons i nens petits es poden veure sotmesos, amb més freqüència, durant la infància. Per això, podem oferir-te cursos, monogràfics i tallers sobre primers auxilis, completament adaptats al que necessites. Et preparem perquè siguis capaç d’afrontar qualsevol tipus de situació. Saber com actuar, de manera ràpida i adequada, en aquests moments, en els quals el temps transcorre massa ràpid, ens proporciona una tranquil·litat, que no té preu. A Sanitàrea, tots els formadors, a més de ser professionals sanitaris amb una gran experiència, tant en el camp de l’atenció urgent com en l’àmbit docent, també som mares o pares.

Què aprendràs amb el nostre taller

PER PERSONA

35€

PER PARELLA

55€

Tallers oferts per sanitarea

Tallers oferts directament a través de nosaltres. A cada convocatòria trobareu els detalls de data, hora i localització

No s'han trobat tallers

Tallers oferts a través d’altres entitats

En ocasions, algunes institucions com a ajuntaments, ens contracten perquè oferim a la ciutadania els nostres tallers de primers auxilis. L’única possible diferència serà el preu per a aquells casos en què l’entitat bonifiqui el curs, però els continguts seran els mateixos.

No s'han trobat tallers

Preguntes freqüents

Només us demanem que vingueu amb roba còmoda perquè totes les pràctiques es realitzen en el sòl. Ganes d’aprendre i poca vergonya.

Rebreu un dossier imprès el dia del curs amb les anotacions, així com un arxiu amb els continguts en pdf.

Els tallers dirigits a famílies obtenen un certificat d’assistència per part de Sanitàrea.

Quant a contingut, cap. A vegades, algunes institucions com a ajuntaments ens contracten perquè oferim a la ciutadania el nostre taller de primers auxilis. En aquests casos el contingut i la qualitat de la formació és exactament la mateixa. Moltes vegades, l’única diferència que trobareu serà el preu, ja que aquestes institucions sovint en bonifiquen una part, així que aprofita!